Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

JOUW LEVEN OP ORDE! Meer overzicht en meer rust in je hoofd.
Tiel

Je leven op orde krijgen is in deze hectische tijdperk voor velen een lastig verhaal vooral als jouw liefde voor spullen de overhand neemt. Spullen kunnen mooi, leuk en onmisbaar zijn. Toch kunnen ze je ook tot waanhoop drijven als ze door je hele huis of kantoor verspreid liggen en onvindbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

Is er chaos in jouw leven, hoe ga je hiermee om, welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen? Met je huis als spiegel en de juiste vragen help ik je aan de slag te gaan, je komt erachter wat je blokkades zijn, je leert te focussen op belangrijke zaken en ontwikkelt effectieve opruimstrategie om meer rust in je leven te creëren.

Als personal organizer, coach en trainer stimuleer ik mensen via hun leefomgeving meer grip te krijgen op hun leven.

Mijn cliënten kennen mij als een enthousiaste opruimkunstenaar geboren met een allergie voor chaos en een natuurlijk talent voor het creëren van harmonie en eenvoudig leven.

Ik vertaal met eenvoud  boekenwijsheid en theorie naar praktische toepassingen voor alle dagen. Als alleenstaande moeder heb ik me ontwikkeld tot expert in eenoudergezinsmanagement.

Wil je meer rust en meer weten? Bezoek mijn website of bel 06 -107 340 25

 

Art 2 Vivre
Elisa Lamy

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.