Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Effectieve spiegel voor passiegedreven ondernemers en coaches. Met sensitiviteit en presence reik ik
Culemborg

Ben je gepassioneerd over je werk en wil je dat je initiatief of onderneming gaat stromen? Of wil je groeien als ondernemer, initiatiefnemer of coach? En doe je aan zelfreflectie en bewustzijnsontwikkeling?

Wil jij helderheid krijgen over wat jouw volgende stap is? De goede dingen goed doen door dicht bij jezelf te blijven? En de samenwerking met anderen soepeler laten verlopen? Of meer omzet maken en nog veel meer superleuke klanten aantrekken? En ben je op zoek naar een goede spiegel die bij jou past?

AANSLUITEN OP WAT JIJ NODIG HEBT 
Als ervaren ondernemer en coach denk, voel en loop ik met je mee. Met mijn support ontmantelen dat wat jou tegenhoudt om verder te groeien, en we bepalen samen welke stappen je nú kunt zetten om je initiatief of onderneming verder te brengen. Én om er zelf van te groeien. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. Jouw persoonlijke groei is de groei van je onderneming en omgekeerd.

Met mijn spiegel blijf je dicht bij jezelf. Met mijn presence en sensitiviteit reik ik je precies aan wat jij nodig hebt om dieper te kijken zonder eruit te schieten. Ik laat je zien hoe je authentiek, integer en verbonden kunt ondernemen. In het moment, van praktisch tot strategisch, van inhoudelijk tot persoonlijk. Door contact te maken met jouw essentie ga je precies die stappen zetten die passen bij jou, en halen we uit jou wat erin zit. En jij weet het al: er zit méér in. 

Biografie / Over Lars Lutje Schipholt

Ik heb 20 jaar ervaring als ondernemer en is afgelopen 5 jaar bijna fulltime bezig geweest op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervaren coach en facilitator of aanjager van samenwerkingstrajecten waarbij meer van hetzelfde niet (meer) werkt.

Ik ben van verbinden en versnellen: relaties leggen, concrete stappen voorwaarts, van denken naar doen. Je voelt je gehoord en erkend in wat je wilt en nastreeft, en je komt in beweging. Niet onbezonnen, maar dicht bij jezelf en jouw werkelijke kracht. Dat effect heb ik nou eenmaal op mensen, vooral op ondernemers en mensen die hun passie willen leven.

Ik ben ook van vertragen en verdiepen. Zodat je meer bewust wordt van wat je voelt, en wat er dieper van binnen gaande is en gebeurt in interactie met anderen. Mijn kracht is om met feilloze intuïtie raak te schieten, recht in het hart.

De Katalysator
Lars Lutje Schipholt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.