Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

De bewuste ondernemerscoach die jóu centraal stelt en diep durft te gaan
Culemborg

Je hebt wat te bieden. En – er zit méér in! Het lijkt wel alsof jij jezelf daarbij in de weg zit. Krijg jij er maar niet de vinger achter? Dan ben ik je ideale coach. De bewuste ondernemerscoach die jóu centraal stelt en dieper durft te gaan.

WIL JIJ JE EIGEN VICIEUZE CIREL DOORBREKEN?
Stappen zetten die kunnen beklijven? Dichtbij jezelf blijven en in meer de flow komen? Dat kan door te stoppen met de oplossing buiten jezelf te zoeken en allerlei zijsporen te bewandelen.

JE MIND OF EGO BYPASSEN
Weet jij wat je ten diepste drijft? Door dit op een diep niveau te ervaren, gaan heel veel dingen op zijn plek vallen. Dit is cruciaal om tot nieuw bewustzijn te komen en gewoontes te doorbreken. Je vergroot je bewustzijn over dat wat je - nu nog onbewust - tegenhoudt om gewoontes te doorbreken. Je gaat zien wat je écht te doen en laten hebt om stappen te zetten.

DE OPLOSSING ZIT IN JÓU
Door dichtbij jezelf te blijven kom je meer in verbinding met jezelf, en daarmee ook met de ander. Zo kun je grote stappen zetten in korte tijd. Je verlangen wordt meer realiteit en beklijft. Veel andere - meer cognitieve - aanpakken leiden alleen maar tot meer van hetzelfde en gaan je niet structureel helpen om gewoontes te doorbreken!

Interesse? Neem dan contact met mij op. Voor werkgerelateerde coach vragen kan ik je 4 uur gratis coaching aanbieden. Kijk voor meer info op dekatalysator.

Biografie / Over Lars Lutje Schipholt

Ik heb twintig jaar ervaring als ondernemer, onderzoeker, consultant en facilitator van bijeenkomsten.Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik een situatie kan beïnvloeden. Dankzij workshops, therapie en intensieve trainingen op top niveau heb ik grote, transformerende stappen gemaakt. Deze doorleefde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als coach in authentiek en intuïtief leiderschap en ondernemerschap.

De Katalysator Coaching voor bewust leiderschap & ondernemerschap
Lars Lutje Schipholt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.