Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Begeleiding bij levensvragen en keuzes
Culemborg

Vragen die je jezelf stelt kunnen bijvoorbeeld zijn: Wat wil ik met mijn leven? Wat past er echt bij mij? Hoe ga ik om met dat wat niet lukt in mijn leven? Kan ik wel iets goed van mijn leven maken? Hoe ga ik om met mijn zwakke kanten? 

In je eentje kan je met dit soort vragen steeds in hetzelfde kringetje blijven rondcirkelen. Daarom kan het goed zijn om je gedachten te delen en een frisse kijk op deze vragen en je leven van iemand anders te krijgen. Ik kan je helpen de nuances en mogelijkheden te vinden. Ook rijk ik je nieuwe perspectieven aan en laat ik je (opnieuw) kennis maken met veerkracht en omdenken.

Zowel individueel als tijdens groepsworkshops of trainingen kan ik je ondersteunen. In één of meerdere keren kan ik je ondersteunen bij het vinden van je eigen antwoorden. Dit doe ik door middel van gesprekken en/of speelse verbeeldings- en denkoefeningen We beginnen met wat je wel al weet over jezelf en gaan daarvan uit stapje voor stapje verder.  Dit kan gaan over een specifieke (levens)vraag of dilemma die je hebt, over een bepaald thema of heel breed over jou, je leven en je situatie. 

iLonk
Yvonne Lammertink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.