Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coach | Vertrouwenspersoon | Vanuit meer veerkracht naar meer veiligheid!
Culemborg

Coach

Ik ben gecertificeerd NLP-coach en Stresscounselor. Met mijn coaching ondersteun ik jou bij het onwikkelen van je veerkracht. Met als resultaat dat je zelf bij oplossingen komt en vanuit kracht anders met situaties of veranderingen in je leven omgaat. Mijn expertise ligt op het gebied van verlies en de gevolgen van seksueel misbruik. 

Vertrouwenspersoon

Als extern vertrouwenspersoon begeleid ik werkgevers met de wettelijke plicht om een veilige werkomgeving te bieden aan werknemers. In een veilige werkomgeving kunnen medewerkers optimaal functioneren en zich ontwikkelen om het beste te geven voor hun bedrijf. Ik geef voorlichting en informatie over (on)gewenste omgangsvormen en adviseer en inspireer bestuur en management. Daarnaast sta ik naast een medewerker die te maken heeft met ongewenst gedrag. 

Verder begeleid ik bestuurders van sportverenigingen bij preventie van seksueel overschrijdend gedrag. Ik ondersteun hen bij het opzetten, implementeren en aanscherpen van beleid om seksueel wangedrag te voorkomen. Als vertrouwenscontactpersoon kan ik ook een rol spelen bij de begeleiding van een melding. 

Met als gezamenlijk resultaat een open klimaat waarin omgangsvormen en grenzen duidelijk zijn en de kans op nieuwe slachtoffers tot een minimum gereduceerd is!

Erika Hendriks
Erika Hendriks

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.