Gezondheid Shiatsu Therapie

Maat Shiatsu
Beusichem

Voel je beter met iokai shiatsu!
 

Door allerlei factoren, zoals overbelasting, emoties, een ongeval of levensstijl, kunnen we uit balans raken. Dit uit zich in lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten, als vermoeidheid, stress, slaapstoornissen of last van maag, darmen, schouders of rug.
Deze klachten zijn met iokai shiatsutherapie goed te behandelen en zelfs te voorkomen. Volgens de zienswijze van iokai shiatsu vormen het lichaam en de geest namelijk één geheel, die continue in verhouding staan tot elkaar én de wereld waarin wij leven. Het leven is constant aan veranderingen onderhevig. Wanneer we in evenwicht zijn, kunnen we beter reageren op veranderingen en voelen we ons gezonder. Shiatsu kan ondersteunend zijn om dit fundament te hervinden en te verstevigen.

Mijn streven met shiatsubehandelingen is dat men zich steeds bewuster wordt van zijn of haar mogelijkheden, waardoor de cliënt zich veel makkelijker kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. De cliënt mag echter nooit afhankelijk worden van shiatsu-sessies. Ik geef daarom vaak oefeningen mee. Daarmee heeft de cliënt zelf middelen en inzichten in handen om in te grijpen bij opkomend ongemak. 

Ben je benieuwd wat shiatsu voor je kan doen, neem dan contact op, tel. 0345-841997 of bezoek mijn website. Je bent van harte welkom!
 

 

 

Maat Shiatsu
Arine Maat

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.