Gezondheid Organisatieontwikkeling en advies

XL Vitaal
Culemborg

Mijn naam is Barbara van Meerhove. Ik ben Consultant vitaliteit & gezondheid en verricht mijn werk vanuit mijn bedrijf XL Vitaal. De afgelopen jaren werkte ik met name in de particuliere dienstverlening; mensen coachen naar een gezonde en vitale leefstijl. Gaandeweg kwam ik in samenwerkingen terecht met andere bedrijven. Werken binnen een organisatie en daar vitaliteit op de kaart zetten, bleek mijn passie te zijn. Eind 2017 heb ik XL Vitaal officieel van koers laten veranderen en ben geheel overgestapt naar de zakelijke dienstverlening.

XL Vitaal houdt zich bezig met het vitaliseren van organisaties. Dit zijn doorgaans langer durende trajecten waarbij we samen werken aan een duurzaam vitaliteitsbeleid. Het kan zijn dat XL Vitaal faciliteert in het opzetten van een vitaliteitsteam en een organisatie wegwijs maakt in het vormen van haar eigen vitaliteitsbeleid. Maar XL Vitaal ontwikkelt en voert ook vitaliteitsprogramma's uit voor medewerkers. Dit gaat van persoonlijke coaching tot organisatiebrede programma's. XL Vitaal levert alleen maatwerk, precies passend bij de visie van een organisatie en de organisatiecultuur. Niets is nameijk zo 'persoonlijk' als leefstijl, gezondheid en vitaliteit.

Bent u ge├»nteresseerd in wat XL Vitaal voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u sparren over vitaliteit en weten wat binnen uw organisatie mogelijk is? 

Ik ontmoet u graag! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op.

Vitale groet,

Barbara van Meerhove

 

 

 

 

XL Vitaal
Barbara van Meerhove

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.