Gezondheid Ayurveda

Sri Sri Ayurveda
Culemborg

Sri Sri Ayurveda biedt een holistische en natuurlijke aanpak bij het behouden van een goede gezondheid en het aanpakken van de oorzaak van ziektes. Daarbij combineert Sri Sri Ayurveda de oude vedische filosofie en praktijk van Ayurveda met de technieken voor ademhaling, stressreductie, meditatie en yoga van Art of Living. Alles is gericht op een leven in harmonie en een goede gezondheid.

Ongeveer 1 keer per maand geeft dokter Lita Dash Ayurvedische consulten in Culemborg bij StudioZuid. Aan de hand van een polsdiagnose stelt zij vast hoe jouw gezondheid is. Door middel van kruidensuplementen en voedings- en lifestyle-adviezen pakt ze de oorzaak van gezondheidsproblemen aan en helpt ze het systeem weer in balans te brengen. Het consult duurt 30 minuten.

Sri Sri Ayurveda biedt effectieve behandelingen met natuurlijke voedingssupplementen, ingrediënten en producten voor persoonlijke verzorging om het lichaam te ondersteunen, weer in balans te brengen en zo ziektes te voorkomen en te genezen.

Sri Sri Ayurveda
Anne-Marie Brouwer| dokter Lita Dash

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.