Persoonlijke groei Opleiding en Training

Kinesiologie - Inge Burgerhof
Culemborg

Wat vertelt jouw lichaam je?

Kinesiologie is een therapeutische methode die onbalansen in het lichaam als gevolg van stress opspoort en balanceert. Dit opsporen en balanceren kun je ook zelf leren. Ik geef les in 3 routes:

Touch for Health is een methode, waarbij de manuele spiertesten een indicatie geven van de communicatie in het lichaam. Je leert de spieren te testen, te luisteren naar wat het lichaam verteld en het herstel te activeren. Bewustzijn vormt de sleutel tot dit hele proces.

Stress Release is een methode waarbij je leert om stress te herkennen, erkennen, hanteren en transformeren. Vaak is niet de stressor op zich het probleem, maar de manier waarop je met die stress omgaat (meestal onbewust) die bepaalt wat het met je doet. De spiertest is hierbij een manier om de stress op te sporen. De technieken die je leert defuseren de stress, zodat je weer je eigen keuze hebt om te reageren.

Zichtverbreder is opgebouwd uit 2 modules waarbij spiertesten gebruikt worden: Woordblind en Leefblind. Woordblind; leerproblemen maar ook sprakeloos zijn. Eigenlijk alles wat met woorden/ leerpatronen te maken heeft. Leefblind; Negatieve overtuigingen vervangen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te volgen.

In alle cursussen worden technieken geleerd die je zowel op jezelf als op anderen toe kan passen.

Bel mij als je nog vragen hebt over de cursussen: Inge Burgerhof, Erkend & Professioneel Kinesioloog. 

Begrip door inzicht
Inge Burgerhof

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.