Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Gezond Verstand Lezingen Culemborg
Culemborg

Lianne van den Dungen van Natuurlijk Gezond is locatiehoudster van Gezond Verstand Lezingen in Culemborg.

Maandelijks worden er in Nederland op vele plaatsen zogenaamde Gezond Verstand Lezingen (GVL) georganiseerd, en sinds april ook in Culemborg. Diverse deskundige mensen geven in een lezing hun perspectief op gezondheid en genezing vanuit een kant die wij niet zo vaak zien of horen. Het doel is om je individuele mogelijkheden te vergroten om met je eigen gezondheid en genezing om te gaan. De avonden zijn gezellig van opzet en een basis voor ontmoeting. Er is respect voor verschillende meningen en visies.

De Stichting Gezond Verstand Lezingen is opgericht door Anneke Bleeker. Het is voortgekomen uit onderzoek dat zij deed toen het HPV vaccin op de markt kwam. Zij heeft daar toen ook een boek over geschreven: 'Wat U niet verteld wordt over vaccinaties'. Tijdens de Gezond Verstand Lezingen wordt voornamelijk geïnformeerd vanuit de kant die je meestal niet hoort of leest op televisie of in de krant. Een Gezond Verstand Lezing is daarmee een bijdrage aan ieders keuzevrijheid op basis van meer volledige informatie en de eigen verantwoordelijkheid om te kiezen voor de ene of de andere weg of oplossing.

Over locatiehoudster Lianne van den Dungen:
Lianne is altijd op zoek naar hetgeen op een natuurlijke wijze mogelijk is om de gezondheid te verbeteren, voor haarzelf en anderen. Zij is holistisch verpleegkundige en daarnaast opgeleid tot voetreflexologe, journeytherapeute (Brandon Bays) en detoxcoach. Sinds 15 jaar werkt ze als zelfstandige in de intensieve thuiszorg.

Natuurlijk Gezond
Lianne van den Dungen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.