Welzijn Wellness

Natuurzuivere huidverzorging met Dr. Hauschka produkten
Noordwijk

Hallo, ik ben Kerstin Wehner. Ik ben Duitse en woon met mijn gezin in de leuke wijk Boechorst in Noordwijk. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in huidverzorging en ben daarom gediplomeerd schoonheidsspecialiste geworden. Daarnaast heb ik bedrijfskunde gestudeerd. Bij WALA, Dr. Hauschka in Den Haag, heb ik begin 2016 de gespecialiseerde opleiding tot Dr. Hauschka therapeut afgerond.

Al flink wat jaren ben ik zelf een grote fan van Dr. Hauschka. Ik gebruik de producten en ken veel mensen in Duitsland die net zo enthousiast zijn als ik. In Duitsland is Dr. Hauschka een bekend merk maar in Nederland is het merk nog relatief onbekend. Voor mij een mooie uitdaging dus omdat ik je graag will laten kennismaken met dit bijzondere en natuurlijke merk. Daarom heb ik begin 2016 besloten mijn eigen Dr. Hauschka praktijk te openen.

Dr. Hauschka huidverzorging betekent 100% natuurlijk. Biologische ingrediënten uit heilzame planten, grotendeels in de eigen tuinen gekweekt, vormen de basis voor de producten. Syntetische stoffen of op dieren uitgeteste producten zult u in mijn praktijk niet vinden.  De producten zijn van zeer goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Het motto is  "Van de natuur voor de mens". Meer over de filosofie van Dr. Hauschka vertel ik graag in mijn salon.

Dr. Hauschka Cosmetics in Noordwijk
Kerstin Wehner

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.