Gezondheid Eten & Drinken


Katwijk

BIOLOGISCHE GROENTE- EN FRUITPAKKETTEN

Kievit levert al ruim 20 jaar 100% biologische groente- en fruitpakketten. Ervaar het gemak van een betaalbare wekelijkse groente- of fruittas voor de deur, met heerlijke biologische seizoens- en streekproducten. Laat je inspireren door de bijgeleverde recepten of kies zelf welk gerecht je er van gaat maken. Ook verrassen wij je zo af en toe met een “vergeten groente”. Is er iets wat je niet lust, of liever niet eet, dan zet je deze producten op de zwarte lijst (maximaal 3 groentes). En ook bij de fruitpakketten zijn er mogelijkheden deze naar jouw wensen samen te stellen.

BIOLOGISCHE WEBSHOP

Naast een groente- of fruitabonnement heeft Kievit een biologische webshop met een ruim assortiment aan losse producten die je erbij kan bestellen. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor je wekelijkse bio boodschappen. Woon je in de buurt, dan kan je natuurlijk je pakket ook gewoon bij ons ophalen. Wij zijn de kortste schakel tussen het land en de klant. Hierdoor ben je altijd zeker van een kakelvers pakket en worden er geen onnodige kilometers gemaakt om je verse groenten en vers fruit op je bord te krijgen.

BIOLOGISCH DYNAMISCH

Gaat biologisch nog niet ver genoeg? Ook dan ben je bij Kievit aan het juiste adres. Wij zoeken niet de grens op van biologisch en gangbaar, we gaan juist een stapje verder. Naast onze biologische producten hebben we ook een prachtig biologisch-dynamisch assortiment. Deze producten hebben het nog strengere Demeter keurmerk. Dit keurmerk houdt nog meer rekening met de manier van teelt, dierenwelzijn en milieu. We proberen deze producten zo veel mogelijk in onze groente- en fruitpakketten te verwerken. Op onze webshop zijn deze herkenbaar weergegeven met het Demeter logo.

Kievit
Kievit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.