Welzijn Rouw- en verliesbegeleiding

Begeleiding naar liefdevolle aanvaarding
Voorhout

Bij een voor jou groot verlies, staat je wereld letterlijk stil. De emoties kunnen zo opkomen en aanwezig zijn dat je het gevoel kunt hebben er overweldigd door te raken. Dat je jezelf aan het verliezen bent. 

Tijdens mijn 1e huwelijk raakte ik in een rouwproces omdat ik me verraden voelde, in de steek gelaten voelde en alles waar ik waarde aan gehecht had, bleek opeens drijfzand te zijn...alles verdween in het niets. Er bleef dus niets over en ik verloor mezelf helemaal. Dit heb ik als zeer beangstigend ervaren! 

Nu weet ik dat de enige weg er doorheen is, maar hoe werkt dat voor jou? Je wilt je begrepen en gehoord voelen, je verhaal kwijt kunnen. Je wilt tot rust komen en grip op jezelf hebben, zodat je je leven weer stap voor stap op kunt pakken. Hierin begeleid ik jou door naar je te luisteren en te begrijpen wat je nodig hebt. Door je gerust te stellen en je te steunen in je proces om je verlies te aanvaarden. 

Na twee rouwprocessen te hebben meegemaakt, weet ik dat er een einde aan komt. Dat je er sterker door wordt en dat je anders naar je leven gaat kijken. Gebeurtenissen met een grote impact vragen om een nieuwe zingeving/invulling. Ook hierin kan ik je begeleiden.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Vul het inschrijfformulier in op mijn website voor een vrijblijvend gesprek.

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.