Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Begeleiding in aanvaarding & acceptatie voor gewenste veranderingen
Voorhout

Hoe ga je om met ongewenste gebeurtenissen in je leven zoals relatieproblemen, een (v)echtscheiding, stress en spanningen op je werk, onhandelbare pubers, angsten of iets anders? Meestal verzet je je daartegen en hoop je dat het overgaat. Met verzet wordt het vaak erger en lijd je er ook onder. Aanvaarding & acceptatie is het antwoord naar verlossing en bevrijding. Hierin kan ik je begeleiden om gewenste verandering(en) voor elkaar te krijgen of het onomkeerbare te accepteren zodat je verder kunt. 

Doordat ik een laag zelfbeeld had, ben ik altijd erg onzeker geweest. De thema' s in mijn leven zijn afkeuring en afwijzing die ik altijd probeerde te vermijden. Hierdoor heb ik geleerd mezelf constant aan te passen, wat niet alleen veel energie kostte maar waardoor mijn eigenwaarde bleef dalen. Ik zat in een neerwaartse spiraal totdat ik in een huwelijkscrisis belandde. Gek genoeg is dit mijn redding geweest!  Door de pijn en verdriet ben ik gaan nadenken en ben ik gaan uitzoeken hoe het zo ver was gekomen. Ik moest veel onder ogen zien, nieuwe keuzes maken en vooral uit mijn comfortzone komen! De winst is dat ik mezelf nog beter heb leren kennen, dat ik enorm gegroeid ben en dat mijn relaties liefdevol en levendig zijn.

Soms lukt het niet om het zelf op te lossen en kan ik je begeleiden om uit de neerwaartse spiraal te komen. Wil je gebruik maken van mijn ervaring, kennis en wijsheid? Vul het inschrijfformulier in op mijn website voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

 

 

Solve !t Counseling & Coaching
Annette Oppenberg-Buijsman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.