Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

holistisch coach met kleur
Voorhout

Welkom bij KleurigLeven

Mijn naam is Silvia en ik  leef een KleurigLeven. Zo ben ik hemelhoog gelukkig en zo lijkt het of er geen einde komt aan de donkere nacht. Ik leef met passie en vol overgave. Hierdoor heb ik een enorme berg aan ervaringen en praktijk voorbeelden die ik gebruik in mijn praktijk om mensen te ondersteunen en helpen. 

Wat doe ik dan precies? 

Ik geef energie healing bij mij in de praktijk of op afstand, kan je een energie of kleuren reading geven en organiseer met regelmaat workshops over werken met energie en kleuren. Ook help ik kinderen, jongeren, ouders en alle anderen met het leren omgaan met gevoeligheid. 

Ben jij op zoek naar een manier om even terug te komen bij jezelf in deze drukke hectische wereld, dan ben je van harte welkom.

Ben jij op zoek naar iemand die je serieus neemt, ziet en luistert dan ben je van harte welkom, geen vraag is raar of gek, ik luister en samen gaan we op zoek naar de antwoorden.

Wil je alleen maar eens snuffelen in wat dat nu eigenlijk allemaal is, dat met kleuren werken, healing ontvangen of zelf geven? dan ben je ook van harte welkom op mijn snuffelworkshops.

Wil je nu meer weten of horen of jij bij mij terecht kan? Je kunt me altijd mailen:infokleurigleven of bellen:

 

Met kleurrijke groet,

Silvia Vink-Heemskerk

 

 

KleurigLeven
Silvia Vink-Heemskerk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.