Gezondheid Yoga

Hatha Yoga, Stoel Yoga, Yoga voor Kinderen, Yoga voor Ouder & Kind, Workshops en nog veel meer
Noordwijk

Yoga-Puur biedt lessen aan voor alle leeftijden en fysiek condities. Naast aandacht voor de adem en de bewegingsmogelijkheden van het lichaam, komen er regelmatig meditatieve / mindfulness oefening aan bod. Tijdens de zomer ook yoga op het strand. Bezoek ook eens een Workshop van Yoga-Puur.

Biografie / Over Jutta Olbrich

Mijn naam is Jutta Olbrich, ik ben geboren in 1963 in Duitsland, door de liefde ben ik in 1995 naar Nederland verhuist, ik leef samen met mijn man in Noordwijk. We zijn trotse oma en opa van twee prachtige kleinzoons.

Tijdens een reis van 3 maanden in het jaar 2002 door Thailand en Cambodja kwam ik “toevallig” in aanraking met Yoga. Diep onder de indruk wat er met mij gebeurde van binnenuit ben ik terug in Nederland op zoek gegaan naar geschikte Yoga lessen en begonnen met mijn eigen yogabeoefening. Mijn zoektocht ging verder, van binnen uit was er de behoefte om me meer te verdiepen in Yogafilosofie, Boeddhisme, Hindoeïsme. Meerdere malen keerde ik terug naar Thailand om daar lessen te volgen.

De volgende stap op mijn pad was het volgen van een opleiding tot yoga-docent. Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Tijdens de opleiding heb ik mij o.a. verdiept in de modules Yoga Filosofie, Anatomie & Fysiologie, Yoga & Meditatie, Ayurvedische Beginselen en Adem & Ademtherapie. Ik heb mijn studie afgerond met het specialisatiejaar Yoga voor Doelgroepen (ouderen, kinderen, jongeren, mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met verstandelijke beperkingen).

Mijn passie is om mensen in contact te laten komen met zich zelf en yoga op een toegankelijke manier voor iedereen aan te bieden.

YOGA-PUUR
Jutta Olbrich

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: