Welzijn Eten & Drinken

Bonte Kraai, biologisch eetcafé
Katwijk

De Bonte Kraai eetcafé is een biologisch alternatief in Katwijk. Ons gezellige eet- en drinkgelegenheid, met fijn terras, vind je op een steenworp van het strand tegenover de Witte Kerk aan het Andreasplein.

Een uitnodigend biologisch eethuisje herkenbaar aan het huisgemaakte gebak, een aantrekkelijke lunchkaart en smakelijk maaltijden. De biologische ingrediënten zijn met zorg gekozen en er kan ook altijd vegetarisch en vegan worden gegeten.

Koffie en thee zijn van de beste biologische kwaliteit en in diverse varianten te bestellen. Maar we serveren ook diverse frisdranken en biersoorten.

Warm aanbevolen is een cream tea met verse scones uit eigen keuken. (Thee, twee scones met clothed cream en jam € 5,-). Maar ook de carrotcakes, cheesecakes of de brownies zijn bijzonder de moeite waard bij een bakje thee of koffie.

Meer trek in iets hartigs? Op ons menu staan onder andere een boerenomelet, een broodje makreel (bereid volgens geheim recept) en diverse broodjes met beleg, ambachtelijk en biologisch bereid. Ook hebben wij biologische soepen en salades in ons assortiment.  Op onze menukaart is ons volledige aanbod te vinden.

 

Ontstressen en genieten zijn de toverwoorden in ons aanbod!

Veganistisch, glutenvrij of andere dieet wensen? Er is een breed aanbod van vegetarische gerechten en hapjes en we kunnen rekening houden met veganistische, glutenvrije en andere dieet wensen. Vraag er ons gerust naar.


Reserveren voor groepen voor ontbijt, lunch, borrel met hapjes en dagschotels? Andere speciale wensen of leuke ideeën? Bel ons: 071 4035051.

Je bent meer dan van harte welkom!

Trijntje en Jan

Biografie / Over Jan Kraaijenoord

Naast de verfijnde aandacht die wij besteden aan het bereiden van de door ons gebruikte producten en ingrediënten, is het goed om te weten dat we zoveel mogelijk inkopen met aandacht voor het regionale vers aanbod. Wanneer wij weten waar het vandaan komt en hoe het is geproduceerd, dan kunnen we jullie er dubbel van laten genieten. Dit alles met als doel een smakelijke en verrassende keuken die bovendien ook nog eens gezond en verantwoord is.

De materialen waarin onze afhaal producten in worden verpakt zijn biologisch afbreekbaar. Wij streven er na om samen met u verantwoord te ondernemen met oog voor milieu en natuur.

Bonte Kraai, biologisch eetcafé
Jan Kraaijenoord

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.