Gezondheid Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)

Rust in je hoofd door (online) Healing Tao & Qigong les in kleine groepjes
Lisse

Zin in rust in je hoofd?

Voel jij je aan het einde van de dag wel eens moe, vol met indrukken en woorden van iedereen die je ontmoet hebt of van wat je gedaan hebt? Zit je vaak in je hoofd of heb je wel eens het gevoel dat je je eigen grenzen niet genoeg bewaakt? Of zou je gewoon wat meer energie willen voelen of meer in balans willen zijn? Dan is misschien Healing Tao en Qigong wat voor jou.

Healing Tao en Qigong is een combinatie van bewegen, ademen en meditatie en kan door iedereen gedaan worden ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. Door wekelijks te komen trainen werk je aan je eigen:

  • Vitaliteit en gezondheid
  • Emotionele en fysieke balans
  • Persoonlijke kracht en spirituele groei

In je lichaam in plaats van in je hoofd door Healing Tao en Qigong

Hoe dan vraag je je misschien af? In de les werken we met onze aandacht in je lichaam. Zodat als je bezig met het trainen van bijvoorbeeld je wervelkolom, je ook bewust bent van je wervelkolom. Hierdoor ben je tijdens de training echt ín je lichaam bezig. In plaats van met je hoofd. Want daar zijn we al heel vaak. En door te leren vaker in ons lichaam te zijn, leren we ook beter ons lichaam te voelen.

Biografie / Over Angelique Dencker

Mijn naam is Angelique Dencker. Ik ben in het laatste jaar van de 3-jarige HBO opleiding als Rebalancer. Vanaf het 2e jaar mag je een praktijk starten. Dit heb ik in januari 2020 gedaan op mijn eigen praktijkboot Happy met Tao in Lisse. Na vele omzwervingen is deze stap in mijn leven om helemaal naar het lichaam te gaan voor mij de enige juiste. Niet alleen nodig ik anderen uit om meer in hun lijf te zijn maar is het geven van de sessies ook een heerlijke manier om in mijn eigen lijf te zijn. Het geeft een diepe ontspanning. Het voelt fijn om dat te geven en te ontvangen. 

Daarnaast geef ik ook les in Healing Tao en Qigong. Voor mij een prachtige combinatie naast het lichaamswerk. Het is voor mij onderhoud van mijn lijf en mijn emoties. Door in mijn hele lijf onvoorwaardelijk aanwezig te kunnen zijn. Alles te voelen wat daar aanwezig is. In een heerlijke les met zachte bewegingen, klanken en fijne kleine groepjes. Ik geniet ervan!

Happy met Tao
Angelique Dencker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: