Persoonlijke groei Counselling

esta - geraakt en aangeraakt worden
Voorhout

Ik pak het leven weer op!!

Bij verlies denken we vaak aan rouw door overlijden van een geliefd persoon. Maar verlies kent vele kanten, denk maar aan je partner die door ziekte een ander persoon is geworden, faillisement van je bedrijf, jouw ziekte waardoor je niet meer kan functioneren zoals altijd, de kinderen vliegen uit, verlies van je huisdier, ontslag.

In al deze situaties zijn er de emoties van verdriet en boosheid maar er komt weer een moment waarop je stappen gaat ondernemen. Dat is eng en spannend, verdrietig en toch ook wel weer leuk. Je bent kwetsbaar op deze momenten, kan het wel, wat zullen ze wel niet zeggen, is het nog niet te vroeg, het lijkt me zo leuk, oh je die eerste stap, het klamme zweet breekt me uit, ik voel me schuldig, kijk mij nou, zou hij trots zijn op me.

Dit is ook de periode dat "men" vindt dat je het wel alleen kunt want het is toch wel weer een tijd geleden en je slaat je er zo goed doorheen. Allemaal goed bedoeld natuurlijk maar zo voelt het dus niet, het maakt je juist meer verdrietig en wankel. In deze periode kan ik samen met jou kijken wat jij nodig hebt om dat te doen wat jij graag wilt dat kan met even stoom afblazen of meerdere gesprekken of een combinatie van gesprekken en massage.

 

ESTA Praktijk voor Reflexzonetherapie en Counselling
Esther Zwartepoorte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.