Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Ik help vrouwen met pijn of vermoeidheid naar vrijheid, regie en meer energie.
Noordwijkerhout

Het beste advies wat ik ooit gekregen heb, leek op dat moment het slechtste advies. Mijn lichaam is extreem gevoelig, waardoor ik iedere dag pijn heb. Geen enkele arts kon écht iets voor mij betekenen. Vaak begonnen ze met goede moed, maar eindigden ze met “Ik denk dat het belangrijk is dat je gaat accepteren dat dit je lichaam is”. Dat wilde ik NIET horen! Ik hoorde dan: “Ga de rest van je leven maar achter de geraniums zitten”. Hoe kon ik accepteren dat ik als jonge vrouw van rond de 20 jaar amper kon bewegen, amper kon werken en zelfs een rollator nodig had? Accepteren zou niks voor mij zijn…

Aan alleen het advies jezelf en je lichaam te accepteren heb je niets. Inmiddels weet ik dat Accepteren wél de oplossing is en weet ik ook hoe ik het kan toepassen in mijn leven. Door acceptatie ging ik vooruit, door acceptatie had ik veel minder pijn en meer energie. Dat veranderde mijn leven drastisch. 

Juist omdat ik zo goed weet hoe verschrikkelijk het is als artsen je ‘niet geloven’, of eigenlijk, als ze de oorzaak van je problemen niet weten te vinden. Juist omdat ik weet hoe erg graag je je hier niet bij neer wilt leggen. Juist omdat ik weet dat je alle dromen en plannen die je had, graag nog steeds wilt uitvoeren. Juist daarom kan ik iedereen adviseren om dit accepteren serieus te nemen. Het is het beste advies geweest ooit… maar ook het moeilijkste advies.

 

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.