Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Helpt jou verder in een leven met een beperking
Noordwijkerhout

Mensen denken vaak dat zij beperkt worden door anderen, terwijl zij niet beseffen dat beperkingen vaak vanuit henzelf komen. De overtuiging dat je iets niet kan zal je niet helpen datgeen in de toekomst wel te kunnen. 

Toen ik als 15-jarig meisje niet meer kon sporten, niet meer uit kon gaan en veel meer thuis moest zijn dan ik wilde, was dit zeker een grote klap. Ik was niet meer zo vrolijk als vroeger en kon in mijn ogen 'niets' meer.

Loop je steeds tegen jezelf aan en heb je moeite met grenzen? Baal je flink van lichamelijke ongemakken en weet je niet hoe je hiermee om kunt gaan? Lijdt jouw gezinsleven en werk onder jouw pijn en gedachten? Wil je genieten van het leven en vooruitkijken zonder je te laten beperken? Heb je het idee dat ik je daarbij kan helpen?

Ik kijk er nu al naar uit om met jou aan de slag te gaan, omdat ik heb gestaan waar jij nu staat. Ooit dacht ik dat mijn toekomst onder een kleedje op de bank zou zijn. Ooit dacht ik dat ik niet normaal zou kunnen werken, of een fijn gezin kon hebben. Ik heb het tegendeel bewezen! Mijn leven wordt mooier als ik jou hiermee verder kan helpen, want wetende dat ik jou uit de sleur heb gekregen waar jij nu in zit, dat maakt mij intens gelukkig! Wie weet kan jij er weer anderen mee leren omgaan, en maken wij de wereld steeds een beetje mooier!

 

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.