Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Ik help vrouwen met pijn of vermoeidheid naar vrijheid, regie en meer energie.
Noordwijkerhout

Het beste advies wat ik ooit gekregen heb, leek op dat moment het slechtste advies. Mijn lichaam is extreem gevoelig, waardoor ik iedere dag pijn heb. Geen enkele arts kon écht iets voor mij betekenen. Vaak begonnen ze met goede moed, maar eindigden ze met “Ik denk dat het belangrijk is dat je gaat accepteren dat dit je lichaam is”. Dat wilde ik NIET horen! Ik hoorde dan: “Ga de rest van je leven maar achter de geraniums zitten”. Hoe kon ik accepteren dat ik als jonge vrouw van rond de 20 jaar amper kon bewegen, amper kon werken en zelfs een rollator nodig had? Accepteren zou niks voor mij zijn…

Aan alleen het advies jezelf en je lichaam te accepteren heb je niets. Inmiddels weet ik dat Accepteren wél de oplossing is en weet ik ook hoe ik het kan toepassen in mijn leven. Door acceptatie ging ik vooruit, door acceptatie had ik veel minder pijn en meer energie. Dat veranderde mijn leven drastisch. 

Juist omdat ik zo goed weet hoe verschrikkelijk het is als artsen je ‘niet geloven’, of eigenlijk, als ze de oorzaak van je problemen niet weten te vinden. Juist omdat ik weet hoe erg graag je je hier niet bij neer wilt leggen. Juist omdat ik weet dat je alle dromen en plannen die je had, graag nog steeds wilt uitvoeren. Juist daarom kan ik iedereen adviseren om dit accepteren serieus te nemen. Het is het beste advies geweest ooit… maar ook het moeilijkste advies.

 

Biografie / Over Debby van Paridon - Kraaijeveld

Hallo, ik ben Debby van Paridon. 

Ik heb twee praktijken, Bee Special vanuit mijn pedagogische achtergrond en gevoelige karakter. Waarbij ik reeds 5 jaar ouders, van gevoelige kinderen en jeugdigen begeleidt om zich staande te houden in een niet altijd even gevoelige wereld.

Daarnaast ben ik eigenaresse van Deb helpt, waarin ik mensen met chronische fysieke klachten coach naar vrijheid, regie en energie.

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.

Deb Helpt
Debby van Paridon - Kraaijeveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: