Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie
Lisse

Werken met mensen en hun gezondheid is mijn passie en mijn uitdaging.  Als Epigenetisch Orthomoleculair Therapeut voel ik me soms net een detective die op zoek gaat naar de dader van de gepleegde misdaad. 

Orthomoleculaire therapie bestaat uit het onderzoeken naar tekorten in voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn een belangrijk onderdeel van onze stofwisseling.  Ons lichaam kan deze stoffen niet zelf aanmaken, maar we kunnen niet zonder.

Wanneer er klachten zijn in je gezondheid, kan het zijn dat dit veroorzaakt wordt door een tekort aan een bepaalde voedingsstof. Indien er een tekort is van een bepaalde stof zal dit moeten worden aangevuld. Aan mij de taak om uit te zoeken waar het proces vastloopt en welke voedingsstof nodig is om de boel weer optimaal te laten draaien. 

Dit kan door worden bereikt door het eten van de juiste voeding, waarvoor ik voedingsadviezen geef. Soms is het juiste voedingssuplement de sleutel  naar een gezonder en vitaler leven. 

Wil jij weten of je niets te kort komt? Kamp jij met bepaalde klachten als altijd moe, vaak hoofdpijn, opgeblazen buik, harde ontlasting, of juist zachte ontlasting? Bel me gerust om te vragen of orthomoleculaire therapie iets is waarmee jij geholpen kunt worden.

Biografie / Over Christa Schipper

Met veel passie en liefde voor mijn vak wil ik mensen helpen en ondersteunen bij hun klachten. Als jong meisje namen mijn ouders mij al mee naar de homeopaat. Toen ik zelf kinderen kreeg ging ik ook met hen naar de homeopaat. Homeopathie heeft mij vaak verrast door de snelheid en eenvoud waarmee de klachten verdwijnen. Heel vaak waren dat klachten waar de reguliere geneeskunde geen antwoord voor had. Deze ervaringen brachten mij uiteindelijk tot de keus om dit vak zelf te leren en uit te oefenen. Na 6 jaar de opleiding voor Klassieke Homeopathie te hebben afgerond voer ik sinds 2012 mijn eigen praktijk in Lisse. Aanvullend heb ik de opleiding voor Bioresonantie gevolgd, alsook voor Epigenetisch Orthomoleculaire Therapie gevolgd. Nog steeds word ik met regelmaat verrast door de kracht van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Ik voel me blij en dankbaar dat ik andere mensen, en misschien ook jou, mag helpen. Helpen waar je vastgelopen bent in je gezondheid, fysiek of mentaal. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Biopathie
Christa Schipper

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: