Gezondheid Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde en voeding
Rijnsburg

Denk jij soms: "als het maar ooit over gaat?" Of nog erger: "het gaat nooit over?" Samen gaan we kijken naar de juiste voorwaarden voor bevordering van jouw gezondheid op een natuurlijke manier! Zodat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.

Natuurlijk werken aan gezondheid en balans.

Als natuurgeneeskundige kijk ik niet alleen naar iemands klachten, maar eveneens naar de totale mens met zijn eigen unieke verhaal en levensstijl. Deze benadering gaat veel verder dan het bestrijden van alleen ziekten of kwalen. Met natuurgeneeskunde wordt de natuurlijke neiging van het lichaam tot zelfgenezing gestimuleerd. Wat dit blokkeert, is volgens de natuurgeneeskunde verontreiniging in de brede zin van het woord. Zowel in eten, omgeving (milieu, sociaal) als psychisch (stress, gedachten). De therapieën berusten op het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van de vitale kracht.

Voor welke klachten kunt u bij mij terecht? 

Als er op fysiek, psychisch of sociaal niveau een disbalans optreedt, kan dit gevolgen hebben voor de algehele gezondheid met heel uiteenlopende klachten. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak als je geconfronteerd wordt met ziekte of bent vastgelopen in je ontwikkelingsproces. Voeding(ssupletie), darmtherapie, bioresonantie en leefstijl nemen hierin een belangrijke plek in. 

Ik begeleid veel mensen met cleansings zoals leverreiniging, colonhydrotherapie (hoge darmspoeling), algehele cleansing en emotioneel loslaten. 

Natuurgeneeskunde geeft goede mogelijkheden om preventief aan gezondheid te werken, zodat je zo sterk bent dat je bij ziekte sneller herstelt en je letterlijk en figuurlijk goed in je vel zit. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.