Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Persoonlijke en zakelijke groei
Noordwijk

Wat kun je onder andere bij PMC coaching als resultaat verwachten: 

– zelfkennis, daardoor zul je makkelijker, dichter, en gerichter bij jouw doel komen; – meer vertrouwen in je kunnen en dit zichtbaar maken; – blokkades en sabotages aanpakken, waardoor er energie en ruimte vrijkomt, zodat je wensen zich kunnen manifesteren; – krachter zelfbeeld; – zelfverzekerdheid en jouw eigen waarde zullen verhogen; – inzichten in jezelf dat grote bevrijding en succes kan geven; – acties congruent maken met jouw doelen, waarop het leven positief zal reageren; – connectie met jezelf en passie, wat overvloed zal bewerkstelligen; – niet te laten beïnvloeden door anderen maar staan voor jezelf en mening; – een dosis aan inspiratie en tools om het leven nog leuker en makkelijker te maken.

Biografie / Over Petra M.C. van den Berg

PMC Principes Mastermind, laws to suCces, is opgericht door Petra M.C. van den Berg. Petra houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling en groei van mensen en bedrijven en is een expert in universele wetten cq fysica (menselijk potentieel) én ervaringsdeskundige. Ondermeer doordat zij zelf in het verleden burn-out en diverse ziekten met succes heeft doorlopen is zij verder en dieper gaan onderzoeken. Petra geeft trainingen, lezingen en coaching sessies. Deze omvatten thema’s zoals onder andere creativiteit, manifesteren, zelfvertrouwen, talenten ontwikkelen, doelen behalen, innerlijke rust. Zij heeft jaren op de Nederlandse Anthillen gewerkt en is nu weer terug in Nederland en tevens werkzaam in Spanje. Daarnaast is zij auteur van het boek “Handboek voor universele welvaart” (persoonlijke ontwikkeling & zakelijke ontwikkeling). Booksboekscout/shop2/boek.php?bid=6711en heeft Petra een column in het Spaanse Magazine De Kosta.

Naast haar vakgerichte opleidingen is zij daarnaast persoonlijk opgeleid door drs R. Martina. Petra heeft veel onderzoek gedaan naar het mentale en lichamelijke bewustzijn. Zij ontwikkelde hiermee haar eigen coaching en trainingstechnieken en werkt nu vanuit de visie dat je vanuit zelfreflectie en wat er innerlijk leeft met een positief gevoel iets veel sneller in werking kunt zetten om je doelen met succes te bereiken. Zij helpt dagelijks mensen gelukkiger en succesvoller te worden en stimuleert mensen om met plezier aan doelen te werken, zowel persoonlijke als zakelijk.

PMC Principes Mastermind, laws to suCces
Petra M.C. van den Berg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.