Welzijn Rouw- en verliesbegeleiding

Persoonlijk maatwerk voor jouw unieke situatie
Katwijk

In ons leven krijgen we allemaal vroeg of laat te maken met rouw en verlies. 

Verlies kom je in veel vormen tegen bijvoorbeeld :

Verlies door de dood (zelfmoord) van een dierbare,  verlies van gezondheid, verlies van werk en verlies van relatie/scheiding.   

Niemand weet van te voren hoe je reageert en om zal gaan met een verlies. Je komt in een rouwproces. Dit is een natuurlijk proces wat bij het leven hoort. Een rouwproces is zo uniek als je eigen vingerafruk. Rouw heeft ruimte nodig, iets waar je niet altijd de tijd of ruimte voor krijgt.

Begeleiding 

Rouw kan soms rauw en intens zijn. Soms kunnen emoties teveel worden en heb je moeite om de draad van je leven weer op te pakken. Je wereld staat stil. Goed bedoelde adviezen uit je omgeving kunnen voor jou heel anders aanvoelen. Of je bent zoekende hoe om te gaan met het verlies. Dan kan je je alleen voelen. Begeleiding kan dan helpend zijn. Naar jouw verhaal luisteren, aandacht voor jouw situatie. Samen op zoek naar jouw veerkracht.

Werkwijze  

Omdat het rouwproces bij iedereen anders verloopt, zal ik een traject op maat maken, aangepast aan jouw unieke situatie. In de begeleiding geef ik je informatie over het rouwproces waardoor je meer zicht krijgt op jouw emoties en reacties. Hierdoor ervaar je meer rust en overzicht. Creatieve, contextuele en psycho-educatie zijn enkele werkvormen waar ik mee werk. Je moet de verlieslast zelf dragen maar het hoeft niet alleen. Bel voor een kosteloos 1e gesprek.

azulcoaching.nl
Dineke Ooms

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.