Gezondheid Energetisch werk

Alieke van Esterik
Oegstgeest

Zomer 2019 is het begin van een nieuw avontuur, een nieuwe wending in mijn leven. Voor die zomer was ik onrustig. Wat is het? Ik voel dat het anders kan. Maar hoe en waar te beginnen? Het begon met een kop koffie aan de keukentafel met een paar goede vriendinnen. Daarna heb ik een aantal dingen aangepakt en in gang gezet. En nu twee jaar later staat daar Floways vol positieve energie. In 2020 heb ik 2 Reiki initiaties mogen ontvangen. Daarnaast heb ik een cursus Aromatherapie afgerond. Vorig jaar na de zomer ben ik met een opleiding Qigong begonnen en rond deze in juli af. Floways, praktijk voor Reiki, Aromatherapie en Qigong. Ik geef wekelijks online Qigong lessen. Durf je open te stellen voor iets nieuws, iets anders en ontwikkel (gezonde) routines die kunnen leiden tot verlichting, verandering en persoonlijke groei. Deze verandering zal niet alleen door jou opgemerkt worden maar ook een positief effect hebben voor je directe omgeving. Dit is iets wat ik graag wil geven aan anderen. Ik help je als je op zoek bent naar meer inzicht, energie, verlichting zoekt bij fysieke en/of emotionele klachten en het gevoel hebt dat het ook anders kan. 

 

REIKI

Reiki betekent Universele Levensenergie. Deze levensenergie, is de energie die door elk levend wezen stroomt en die ervoor zorgt dat je gezond bent en blijft, doordat het zelfherstellend vermogen van je lichaam goed werkt. Door bijvoorbeeld het leven wat we leiden en persoonlijke gebeurtenissen kan dat uit balans raken.

​Door middel van Reiki kun je ervoor zorgen dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal werken. Tijdens een behandeling zal de energie daar naar toe gaan, waar dat het meest nodig zal zijn. Een Reiki behandeling kan heel goed op afstand gegeven worden en bied ik ook aan voor kinderen. 

 

AROMATHERAPIE

Een behandeling bestaat uit een massage in combinatie met een speciaal op maat gemaakte massage olie. De massage, die het lichaam door middel van drukpunten en ontspanning weer in balans brengt, en aromatherapie die dat door geur en de werking op het lichaam doet, zorgt er voor dat het een compleet gevoel geeft. 

​Ik probeer mensen meer houvast te geven om vanuit zichzelf weer in balans te komen.  

 

QIGONG

Daarnaast geef ik online wekelijkse Qigong lessen. Daarover lees je later straks meer op mijn website. 

Biografie / Over Alieke van Esterik

ALIEKE COUTURIER

Na 17 jaar in het buitenland te hebben gewoond, ben ik zomer 2020 naar Nederland verhuisd. Terug naar waar het allemaal begonnen is. Het voelt goed om hier te zijn en ik heb zin om aan de slag te gaan met Floways. Vorig jaar zomer ben ik een nieuwe weg ingeslagen die mij dichter bij mijn eigen kracht brengt, mij verlichting, energie en inzicht geeft.

​Ik sta er midden in en voel me lichter bij elke stap die ik zet. Het is een continue flow en ik werk er dagelijks mee. Er is meer aandacht voor rust, fysiek en emotioneel herstel en het geeft vreugde.

​Je bent altijd welkom in mijn praktijk aan huis. Daarnaast bied ik ook Reiki behandelingen op afstand aan. Vooral in deze tijd kan dat heel fijn zijn. 

Live your life!

Floways
Alieke van Esterik

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: