Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Benieuwd naar jouw levensdoelen en levensmissie?
Katwijk aan Zee

Via het Hebreeuwse Numerologie Systeem geef ik je de antwoorden.

Jouw naam is geen toeval, maar werd telepathisch doorgegeven door jouw ziel aan je ouders. Tijdens mijn numerologie readings maak je kennis met jouw unieke Light Codes. Met deze codes krijg je eindelijk antwoord op jouw levensvragen!

De blauwdruk die hoort bij je naam heeft de vorm van een Hexagram. Elk van de zes punten in het Hexagram staat voor een speciaal aandachtsgebied in jouw leven, te weten: fysieke talenten, fysieke uitdagingen, fysieke doelen, spirituele talenten, spirituele uitdagingen en spirituele doelen.

En als laatste maar niet de minste staat in het midden de code van jouw Zielsplan. Deze code geeft het antwoord op de vraag met welk specifiek (zelfgekozen!) doel jij hier op aarde bent!

Lees wat een cliënt hierover zegt:

"Toen ik mijn reading kreeg dacht ik 'spot on'. Herkenbaar, treffend, inzichtgevend. Mocht je twijfelen om een reading aan te vragen, niet twijfelen, gewoon doen. Je zult verbaasd zijn wat Andrea je te vertellen heeft " Ellis.

Wil je een voorproefje krijgen van wat numerologie je te vertellen heeft? Ga naar mijn website en vraag een gratis Mini Numerologie Reading aan!

Biografie / Over Andrea Spanjer-van Egmond

Ik vroeg me lange tijd af: wat is nu de zin van mijn leven? Totdat in 2019 Hebreeuwse Numerologie op mijn weg kwam. Ik volgde mijn intuïtie en dook erin… Ik was op zoek naar duidelijkheid, naar antwoorden. Wie ben ik, wat wil ik, welke richting wil ik inslaan, wat is mijn levensdoel?
Ken je dat..? Je voelt dat er meer uit het leven te halen is, je zoekt een invulling die je blij en gepassioneerd maakt. Een levensinvulling dat je het gevoel geeft dat je aan iets bijdraagt, er toe doet.

Ik volgde een numerologie opleiding in Engeland en realiseerde me dat ik hiermee als coach aan de slag wilde. Ik vind het mooi om te zien hoe numerologie iemand kan helpen om meer zelfinzicht en focus te krijgen.

Vanuit Katwijk aan Zee geef ik met veel plezier numerologie readings, live of via Zoom.

De reading doe ik aan de hand van de Light Codes in het Hexagram (Davidster). Deze codes zijn gebaseerd op jouw geboortenaam en onthullen jouw persoonlijke talenten, uitdagingen, doelen en natuurlijk ook je unieke persoonlijke Zielsplan.

Als je op mijn website een volledige reading aanvraagt, krijg je na afloop daarvan jouw persoonlijke Hexagram, een immer durende bron van inspiratie en activatie.

Conscious Living / Doelbewust Leven
Andrea Spanjer-van Egmond

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: