Persoonlijke groei Storytelling & Schrijven

Tekstschrijver voor therapeuten, masseurs en coaches
Hillegom

Ben je therapeut, homeopaat, masseur of coach en weet je niet goed wat je op je website moet zetten?

Heb je te weinig inspiratie om blogs, nieuwsbrieven of Social media posts te schrijven?

Wil je je website hoger in Google hebben zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van betaalde advertenties?

Wil je wel meer zichtbaar zijn, maar wil jij je lekker bezig blijven houden met het werken in je praktijk?

Ik ga graag met jou in gesprek over wat je nodig hebt. Ik stel je gerichte vragen om te kunnen bepalen wie jij bent als therapeut, wie jou ideale cliënt is en wat jij precies te bieden hebt. Mijn doel is om een tekst te schrijven die aansluit bij je doelgroep en resoneert met jou, alsof je hem zelf geschreven hebt! Leuke, pakkende teksten spreken jou ideale klant aan en zorgen er voor dat hij of zij voor jou gaat kiezen!

Ik schrijf o.a. over: de mind-body connectie, psychosomatische klachten, massages en massagetherapie, wellness, homeopathie, essentiële oliën, hypnotherapie, holistisch behandelen, healing, spiritualiteit, coaching, persoonlijke ontwikkeling, mindset, etc. Mijn klanten zijn eigenaren van praktijken, vakbladen en opleiders.

Een van de leukste dingen is om onderwerpen die voor een cliënt wat moeilijk of zweverig lijken, lekker ‘down to earth’ en begrijpbaar te maken. 

Biografie / Over Sigrid Sneijders

Mijn naam is Sigrid Sneijders (1973) en ik woon en werk vanuit huis in Hillegom. Oorspronkelijk kom ik uit Katwijk aan Zee. Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen dochters. Bijna al mijn tijd gaat zitten in het ontwikkelen van mezelf als therapeut en tekstschrijver.

De meest interessante vraag in het leven vind ik: Waarom doe je wat je doet? Je gedrag, je triggers, hoe je je opstelt naar de buitenwereld en waarom? Ik heb het geluk dat ik me hierin kan verdiepen in het werk dat ik doe. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld als massagetherapeut, homeopaat, hypnotherapeut en chronisch pijn behandelaar. Daar is later ook het werken als tekstschrijver uit voortgekomen. Mijn klanten hiervoor zijn eigenaren van praktijken, vakbladen en opleiders.

Ik hou erg van lezen en heb dan ook een boek-koop-verslaving  ;

Ondanks dat ik erg van de natuur hou, ben ik ook wel een huismus. Bakje thee, kaarsjes, wierookje, open haard, muziekje, heerlijk... In die sfeer komt de inspiratie voor mijn werk ook makkelijk. 

 

 

I

Sigrid Sneijders
Sigrid Sneijders

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: