Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Coaching in de natuur
Noordwijkerhout

Ik ga naar buiten, het liefst buiten in de natuur, waar ik je 1 op 1 coach aan de hand van persoonlijke vragen die je kan hebben op verschillende gebieden. Die kunnen liggen op het gebied van de persoonlijke groei, zelfvertrouwen, relatie, stress, burn-out, werk. 

Als wandelcoach help ik je sterker in je schoenen te staan, meer zelfvertrouwen te krijgen, duidelijker je grenzen te stellen, weerbaarder te worden. Zorgen en stress zet je om in positieve actie.

De beweging wordt ingezet als ondersteuning bij het in actie komen om te veranderen wat nodig is. En daarbij is het naast elkaar wandelen makkelijker praten. Bij pijnlijke, moeilijke onderwerpen blijkt dat door elkaar niet hoeven aan te kijken, het échte verhaal eerder verteld wordt, dus je eerder tot de kern komt. 

Het buiten zijn helpt je op een natuurlijke manier in de buitenlucht te ontspannen. De natuur wordt ook wel de ‘spiegel’ van je ziel genoemd. Als coach zet ik de beelden en symboliek van de natuur in, zodat je makkelijker inzicht krijgt in jezelf. Het is nu eenmaal ‘luchtiger’ om te praten over een beeld dat jou representeert, dan over je persoonlijke (pijnlijke) stukken. De steeds veranderende beelden stimuleren je om anders te gaan denken. Ik gebruik dit om je een nieuwe richting te laten bepalen, bepaalde situaties te accepteren en anders te gaan denken over jezelf, situaties en andere mensen.

Binnenstebuiten Buiten
Carola (C.A.M.) Bisschop

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.