Welzijn Zwangerschapsbegeleiding

Lovte Ruimte voor bewust zijn, integratie en groei
Voorhout

Hypnobirthing is een helder en praktisch instrument voor een goede voorbereiding op jullie bevalling en ouderschap. Een bevalling is een autonoom proces van het lichaam, alleen hebben onze gedachtes ook veel invloed op dit proces. Tijdens de cursus ligt de nadruk op het leren ontspannen. En hoe jouw manier is om diep te kunnen ontspannen. Op deze manier kan jouw lichaam en jouw baby gewoon zijn proces van bevallen op eigen tempo en natuurlijke wijze voortzetten. Ook voor jouw partner wordt er veel duidelijkheid gegeven wat hij of zij kan betekenen tijdens de bevalling. Je leert samen met jouw partner jouw zelfvertrouwen, zelfontspanning en manier om te verbinden met jullie kindje te ontwikkelen.

De cursus bestaat uit 1 dag, of dagdelen verdeeld over twee of maximaal drie dagdelen. De data kunnen we in overleg aanpassen aan jullie wens en ook de training geef ik met alle liefde bij jullie thuis als die wens er is.

Biografie / Over Mirjam Rieken

Mijn naam is Mirjam Rieken (1979). 

Een mens is in mijn beleving een creatief en krachtig wezen, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een enorm kado. Lovte is een ruimte waar deze bronnen van creatie weer tot bloei kunnen komen. Verschillende onderdelen tot groei in Lovte zijn onder andere Yoga en meditatie, Ademcirkels, Kirtans (mantras zingen) en Satsang (delen van kennis), workshops, retraites, voor de zwangeren: Hypnobirthing, en Psychotherapie en Coaching. De yoga en meditatieleer is mijn grote inspiratiebron. De afgelopen 9 jaar ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening als het delen in meditatiegroepen. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat in het teken van bewust zijn, integratie en groei!

Voel je welkom jezelf in Lovte te ervaren!

Lovte
Mirjam Rieken

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: