Persoonlijke groei Energetisch werk

Access Bars sessies en classes
Hillegom

Als Access Bars Facilitator laat ik mensen graag de magie van Access Bars ervaren door middel van de sessies en classes die ik geef. 

Access Bars heeft mijn leven veranderd. En nog steeds! Ik ben er zo dankbaar voor. En dus ook dat ik het door mag geven! 

Welke bijdrage kunnen de Bars zijn aan jou en jou leven?

Ervaar je een vol hoofd? Overprikkeld zijn? Stroomt het niet met je geld, je business? Wil je meer rust in het zijn van jezelf? Werkelijke verandering creeeren? Met Access Bars hoef je helemaal niks. Het is liggen en ontvangen.En dat is vaak de uitdaging ;) We wilen vaak 'ergens aan werken' en geloven niet dat het 'zomaar' kan, want we hebben al zoveel geprobeerd. Been there, done that. Ik zoek niet meer naar geluk nu, ik ben het. Mag het voor jou ook met gemak? Come find out, receive and play!

Biografie / Over Birkit Rietveld

Ik ben Birkit en ik ben zangeres, stemactrice, kleinkunstenares, spreker, Access Bars Facilitator. 

En vooral: mezelf. Dichtbij, elke beweging makende vanuit het moment, wat 'klopt' en wat licht is. En crazy vrij, spelend, zonder belemmeringen ontstaande vanuit 'wat hoort'. Soms tot irritatie van een ander, soms tot inspiratie, soms allebei ;) 

Ik ben kortgeleden in Hillegom komen te wonen en ontzettend blij met alle connecties en creaties die hier ontstaan en de bijdrage die ik kan zijn. 

Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Affirmusico
Birkit Rietveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.