Gezondheid Wellness

Schoonheidssalon Just enJOY, biologische huidverbetering van binnen- en buitenuit.
Voorhout

De behandelingen in de salon worden uitsluitend uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van S.P.A. Aromatherapie. 
De huidverzorgingsproducten van S.P.A. Aromatherapie bevatten de allerhoogste kwaliteit biologische ingrediënten. De etherische oliën in de producten zijn in staat door alle huidlagen heen te dringen, waardoor ze huidproblemen bij de oorsprong kunnen aanpakken.. daar waar het huidprobleem ontstaat.
Want wist je dat huidproblemen voor een groot deel van binnenuit ontstaan...?!
Zo ben ik niet alleen in staat de huid en/of huidprobleem te behandelen, maar ook aan de oorzaak van je huidprobleem te werken. 

Omdat geen een huid hetzelfde is en iedere klant zijn eigen wensen heeft, kan ik de producten volledig voor je op maat samenstellen. Zo kan ik nog gerichter werken aan jouw huidconditie en/of huidprobleem.

Naast producten voor de dagelijkse huidverzorging, heeft S.P.A. Aromatherapie ook een uitgebreide lijn producten voor het gehele lichaam.
Van voetverzorgingsproducten, bodyproducten, haarverzorging en een mama- / babylijn tot en met zelfzorgmiddelen voor alledaagse kwaaltjes zoals blauwe plekken, insectenbeten, hoofdpijn, menstruatieklachten en nog veel meer!

100% natuurlijk
100% werkzame stoffen
100% resultaat

Naast de huidverzorgingslijn van S.P.A. werk ik ook met de 100% natuurlijke, dierproefvrije en vegan make-up van Zao!
Zao bevat intensief voedende en verzorgende ingrediënten die de huid laten stralen. Hierdoor is de make-up ook uitermate geschikt voor de gevoelige huid en/of mensen met huidproblemen, waaronder acne, eczeem en rosacea.

Biografie / Over Joyce Tuit

Vanuit mijn passie voor huidverzorging en make-up ben ik mij een aantal jaren geleden gaan omscholen voor schoonheidsspecialist. Ik heb mijn baan als medisch pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van het ziekenuis opgezegd en ben mijn eigen schoonheidssalon begonnen! 

Tijdens mijn zoektocht naar een passend huidverbeteringsmerk, kwam ik terecht in de wereld van ingrediënten in alle cosmeticamerken.
Het was mij al vrij snel duidelijk dat er ontzettend veel merken op de markt zijn, die enkel en alleen werken met synthetische en onnatuurlijk stoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor het ontstaan en/of instanhouden van huidproblemen en / of gezondheidsklachten. 
Uiteindelijk kwam ik S.P.A. Aromatherapie en Zao Make-Up tegen! S.P.A. Aromatherapie is een merk wat verder gaat dan de standaard huidverzorging en echt kijkt naar waar huidproblemen ontstaan!
Een merk wat mij iedere dag weer blijft uitdagen verder te kijken dan dat wat ik zie, de huid...... maar te kijken naar de binnenkant (functioneren van het lichaam, geestelijk welzijn etc)!
Waar komt een huid-/gezondheidsprobleem vandaan en hoe kan ik met (combinaties van) etherische oliën een huidadvies op maat geven!
Want er is niets leukers dan op maat te mogen zorgen voor jouw huid, jouw gezondheid! En dus ben ik nog iedere dag blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken!

Schoonheidssalon Just enJOY
Joyce Tuit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.