Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

life & adem coach ' leef je eigenwijsheid'
Noordwijkerhout

Uit je hoofd, in je lijf, de wijsheid van het lichaam is groot. Veel hebben we leren navigeren in het leven op de mentale manier. Hebben we geen idee hoe we met spanningen gevoel en emoties om kunnen gaan. Het is ons vaak ook niet geleerd ! En voor mijn gevoel heeft iedereen ook een eigenwijsheid. Dus hoe werkt het voor jouw ! En wat staat er je nog in de weg, door middel van adem sessies kun je ruimte maken om vrijer te voelen en bewegen. En ook weer ruimte maken om subtieler te voelen wat er klopt voor jouw. Het is een prachtige reis met vallen en opstaan waarin je jouwzelf mag leren dragen. Echt op jezelf leren vertrouwen, je veilig voelen bij jezelf.  Je iegen beste vriend(in) mag zijn. Ik nodig je uit deze reis te komen maken. Wees welkom, love Essie 

 

P.s wil je meer info essierademakers 

Biografie / Over Essie Rademakers

Hallo mooi mens,

Mijn naam is Essie Rademakers en mijn innerlijke wens is de wereld mooier maken, mooier door mijn creativiteit en mooier door bewustzijnsontwikkeling. Mensen innerlijk vriendschap met zichzelf laten sluiten, die uit mag groeien naar innerlijke vrede. 

Bewandel deze aarde al 47 jaar, getrouwd. Ben Mama van een tweeling van Tien, Yessie & Seb. Ben dol op Oude dingen mooi maken, teken, schilderen,dansen, wandelen, ben regelmatig betrapt op het knuffelen van bomen. Bewustzijns ontwikkeling & healing heeft al heel lang mijn intresse en liefde. 

Mensen omschrijven mij als een geaarde warme krachtige vrouw/ Moeder. Een spaceholder, invoelend, zacht, speels, creatief  & open minded, mileu bewust, met eigen wijsheid, soms ook rebels. 

Essie Rademakers
Essie Rademakers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.