Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculair Health & Lifestylecoach
Voorhout

In de Orthomoleculaire Geneeskunde zoeken we naar de oorzaak van je klachten, naar het werkingsmechanisme wat verstoord is. Met behulp van gezonde voeding, waar nodig suppletie, beweging en de balans tussen spanning en ontspanning proberen we het verstoorde proces te herstellen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Wij bieden onder andere hulp bij leefstijlgerelateerde ziekten zoals overgewicht, diabetes type 2, stress- en burn-out klachten, menopauze en andere hormoongerelateerde problematiek, spijsverteringsklachten, allergiƫn en huidklachten.

Binnen de diverse programma's wordt waar nodig gedragscoaching ingezet om je te helpen de voorgestelde wijzigingen in je leefstijl door te voeren en vol te houden.

 

 

Biografie / Over Yvonne Kuijpers

Mijn naam is Yvonne Kuijpers, ik ben orthomoleculair Health & Lifestylecoach.

In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl voor mijn gezin, is gezondheid een echte passie geworden. Het aanpassen van onze leefstijl heeft veel energie gegeven en bovendien een stuk minder chronische klachten. Ondanks het feit dat ik mezelf niet als een keukenprinses beschouwde, heb ik plezier gekregen in het samenstellen van gezonde maar vooral ook lekkere gerechten, zonder pakjes en zakjes.

Het is jammer om te zien dat zoveel mensen rondlopen met klachten en chronische aandoeningen als gevolg van een ongezonde leefstijl. Vaak denkt men dat er geen oplossing is voor hun aandoening, terwijl deze vaak eenvoudiger is dan je zou denken. Ik zie het als een uitdaging om mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl vol energie, op natuurlijke wijze en zonder het GENIETEN uit het oog te verliezen. Maar genieten gaat zoveel beter als je je lichaam voedt in plaats van vult, lekker slaapt en uitgerust en vol energie opstaat.

Enkele jaren geleden ben ik gestart met de HBO Medische Basis opleiding (CPION geaccrediteerd), gevolgd door de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut kPNI bij Natura Foundation en kPNI (1).  Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van (pre) Diabetes type 2, vrouwen in de overgang, stress- en burn-out en afvallen.

Naast de praktijk in Oegstgeest, kan je ook terecht in de vestiging in Voorhout: Kervelhof 38 en Noordwijkerhout: Dorpsstraat 24a.

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.