Persoonlijke groei Psychotherapie

'Hechting en heling in relaties'
Lisse

"Hechting en heling in relaties" is een korte training voor vrouwen maar kan ook individueel gegeven worden. Als we het over hechting hebben dan denken we aan baby's die zich hechten aan hun verzorgers. En daar beginnen onze eerste ervaringen met hechting ook. Als onze verzorgers aanwezig en betrouwbaar waren en adequaat reageerden op onze behoeftes heb je een behoorlijke kans dat je je veilig voelt in de wereld en fijne relaties hebt. Het kan ook anders, verzorgers kunnen door allerlei omstandigheden niet of niet voldoende aanwezig zijn geweest bijvoorbeeld. Maar ook later in je leven kunnen dingen zijn gebeurt die je vertrouwen hebben beschadigd. Daardoor kan het zijn dat je het lastig vindt om een partner te vinden of te behouden, of om je relatie als fijn en veilig te ervaren. Tijdens de ervaringen met je vroegere verzorgers heb je een bepaalde "stijl van hechting" geleerd en deze kan door latere ervaringen aangepast zijn. De hechtingsstijl die jij nu hebt ga je ontdekken door allerlei oefeningen. Je kunt bijvoorbeeld ontdekken dat jij een andere hechtingsstijl hebt dan je partner, wat het soms lastig kan maken elkaars signalen goed te begrijpen. Goed om te weten zodat je er rekening mee kunt houden en kan groeien in begrip voor elkaar. Verder werken we aan het versterken van verbindingen in het algemeen en in het bijzonder met jezelf omdat dit de basis is van waaruit je je ervaringen opdoet.

Biografie / Over Karin Sillevis

Vanuit mijn interesse in de gezondheid van de mens, ben ik onderzoek gaan doen en ben ik verder gespecialiseerd geraakt in methoden die de algehele gezondheid kunnen verbeteren. Met deze inzichten en kennis kon ik in mijn werk steeds beter inspelen op de vraag om de algehele gezondheid te verbeteren. Een van de sleutels hiervoor is om meer verbinding te bewerkstelligen met jezelf, anderen, en de wereld om je heen.

Opleidingen : Doctoraal Gezondheidswetenschappen, lerarenopleiding, Sociale Academie, Filosofie, Touch for Health, Meditatie, Healing en Reading, Familieopstellingen, Opleiding Energetic Integration (Neo-Reichiaanse therapie) een lichaamsgerichte therapieopleiding, Transformational breath, AFFS (Academy For Future Science), 2 jaar studie Therapy Mastermind Circle van Diane Poole Heller; over Hechting en Trauma.

eTransvision
Karin Sillevis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: