Persoonlijke groei Energetisch werk

Energie management
Lisse

"Energiemanagement" is een korte training voor bedrijven om de medewerkers bewust te maken van de mogelijkheden om hun energiebalans op het werk te optimaliseren. Deze training is er ook als individuele training/therapie. Als je regelmatig heel moe bent dan is dat een indicatie dat je energiehuishouding niet in balans is. Je kunt Burnout klachten hebben of andere fysieke klachten. Het kan dan goed zijn om dan eens te kijken of je patronen kunt ontdekken bij jezelf die je niet meer van dienst zijn. Het lastig vinden om je grenzen aan te geven, of hulp te vragen bijvoorbeeld. Ook je best doen om aardig gevonden te worden kunnen patronen zijn die je teveel energie kosten. 

Biografie / Over Karin Sillevis

Vanuit mijn interesse in de gezondheid van de mens, ben ik onderzoek gaan doen en ben ik verder gespecialiseerd geraakt in methoden die de algehele gezondheid kunnen verbeteren. Met deze inzichten en kennis kon ik in mijn werk steeds beter inspelen op de vraag om de algehele gezondheid te verbeteren. Een van de sleutels hiervoor is om meer verbinding te bewerkstelligen met jezelf, anderen, en de wereld om je heen.

Opleidingen : Doctoraal Gezondheidswetenschappen, lerarenopleiding, Sociale Academie, Filosofie, Touch for Health, Meditatie, Healing en Reading, Familieopstellingen, Opleiding Energetic Integration (Neo-Reichiaanse therapie) een lichaamsgerichte therapieopleiding, Transformational breath, AFFS (Academy For Future Science), 2 jaar studie Therapy Mastermind Circle van Diane Poole Heller; over Hechting en Trauma.

eTransvision
Karin Sillevis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: