Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Ondernemen op jouw manier
Noordwijk Zh

Elke ondernemer en elk bedrijf is anders. Maar de wensen, uitdagingen en problemen zijn bijna overal identiek: meer rust, meer structuur, meer omzet, etc. etc. Ik bemoei me met zaken in jouw bedrijf die me opvallen, zaken waarvan ik denk: dat kan beter, slimmer, leuker of soms zie ik dingen waarvan ik simpelweg denk: waarom, hoezo?!?! Ik stel vragen, heb bij vlagen alle geduld van de wereld en heb een oprechte interesse in mensen en de drang om altijd tot een oplossing te komen.Ik ben van niet van de standaard voorgekookte businessmodellen of zaken die moeten omdat ‘dat nou eenmaal zo hoort in het proces.’  Mijn aanpak bestaat altijd uit ‘samen’. Samen met de ondernemer problemen of wensen op een andere manier benaderen om zo tot verrassende inzichten en oplossingen te komen en zo het bedrijf te verbeteren.

Ondernemen moet op een manier die bij jou past. En dat is voor iedereen anders.

Biografie / Over Inge Schrier

Of je als ondernemer geboren wordt, daar ben ik (nog) niet over uit. Ik weet wel dat je het kunt worden. Er komt wel veel op je af als ondernemer. En veel ondernemers denken dat ze alles maar alleen moeten doen. Onzin, vind ik. Waarom zou je geen hulp vragen als je het even niet weet, als je vastloopt of stilstaat?

Ik ben Inge Schrier, meedenker, ondernemerscoach, businessbouwer of bemoeial ;-) Ik motiveer superleuke fanatieke ondernemers die waanzinnig goed zijn in hun vak maar nou ja zeg maar even wat minder goed zijn in het ondernemen hoe ze hun bedrijf kunnen verbeteren of soms gewoon kunnen versimpelen zodat ze meer klanten, meer omzet, meer vrije tijd  en vooral meer plezier krijgen.

Elke ondernemer en elk bedrijf is anders. Maar de wensen, uitdagingen en problemen zijn bijna overal identiek: meer rust, meer structuur, meer omzet. Ik bemoei me met zaken in jouw bedrijf die me opvallen, zaken waarvan ik denk: dat kan beter, slimmer, leuker of soms zie ik dingen waarvan ik simpelweg denk: waarom, hoezo?!?! Ik stel 1.001 vragen, heb bij vlagen alle geduld van de wereld en vind dat uiteindelijk altijd alles goed komt.

Ik ben van niet van de standaard voorgekookte businessmodellen of zaken die moeten omdat ‘dat nou eenmaal zo hoort.’  Ik geloof niet in one size fits al. Wel geloof ik dat plezier altijd zorgt voor de volgende stap.

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.