Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching via Familie Systeem Opstellingen, Meditatie, Healing, Mediumschap en Kunst.
De Zilk

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium iets kunnen vertellen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruiken wij onze gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.Een medium kan ook jouw energie veld (aura) lezen. En vertellen wat er momenteel belangrijk in je leven is. Misschien heb je vragen over bijvoorbeeld je relaties of je werk. Mijn ervaring met familie opstellingen kan ik tijdens een consult gebruiken.

In de workshop intuïtief schilderen, coach ik jou via het kunstwerk dat jij gemaakt hebt.

Tijdens een Healing leg ik mijn handen op je, terwijl u ontspannen op een behandeltafel ligt. Via de aanraking kan de energie van de spirituele wereld, naar elke plek in jouw lichaam stromen, die dit nodig heeft. De Healing is een behandeling die je zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij uw genezing.

Bij een familie opstellingen toont het liefdevolle energetische veld precies datgene wat inzicht en heling geeft voor het systeem. Niet alleen voor jezelf maar ook voor het hele familie systeem. Voor diegene die ons voor gegaan zijn en diegene die na ons komen. Voor het verleden, heden en de toekomst.

 

Ank de Groot
Ank de Groot-van der Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.