Welzijn Massage

Ayurvedische massage, ontspanningsmassage, thaise voet- en hoofdmassage
Noordwijk

Bij MSCEmassages in Noordwijk kan je terecht voor verschillende soorten massages. Wil je jezelf eens een echt cadeau doen, boek dan een uitgebreide lichaamsmassage. Bij deze massage worden alle spieren onder handen genomen en zullen blokkades worden verwijderd zodat de energie weer vrij kan gaan stromen. Resultaat? Je voelt je werkelijk een ander mens. En dat na 1 uur. Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je deze massage dan over 2 uur uitgespreid krijgt want ook dat is mogelijk.
Een deelmassage kan trouwens ook. Je kunt dan kiezen voor een massage van je rug of benen. Deze deelmassages zijn ook ontzettend lekker en hebben een geweldige uitwerking.

Naast de lichaamsmassage kan je bij mij ook terecht voor een (thaise)voet- of (thaise)hoofdmassage. Deze duren slechts een half uur maar ook na deze massages ga je als herboren weg.

Naast deze massages is het mogelijk een ayurvedische massage te boeken. Deze massages zijn gestoelt op de indiase leer en zijn vooral gericht op de gewrichten en energiebanen. Een ayurvedische massage is daarom een hele andere beleving dan een 'klassieke' ontspanningsmassage.Tot slot ben ik ook gediplomeerd Reikimeester dus kan je ook voor een Reikibehandeling bij mij terecht. 
Een Reikibehandeling kan je helpen bij het opruimen van blokkades. Deze kunnen zowel fysiek als psychisch zijn. 

MSCE massages
Martin Smits

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.