Gezondheid Opleiding en Training

Hypnotherapie opleiding
Noordwijk

Elders op deze website vind je meer informatie over mijn werkzaamheden als register hypnotherapeut in mijn eigen praktijk in Noordwijk en Haarlem.

Als voormalig tandarts en keuringsarts ben ik tevens werkzaam voor HypnoWorld opleidingen waarvan de opleidingslokatie gelegen is het Brabantse Boxmeer. Zo ben ik mede verantwoordelijk voor de opleidingen medische hypnose en tandartshypnose. Beide opleidingen zijn bedoelt voor medische professionals zoals huisartsen, tandartsen, anesthesisten, medisch specialisten en verplegend personeel.

Ik ben ervan overtuigd dat de toepassing van hypnosetechnieken een weg zal gaan vinden in de reguliere geneeskunde. Niet alleen het prikkelbare darmsyndroom is hiervan een voorbeeld maar ook de successen in privé klinieken en bij tandartsen getuigen van de kracht van ons onderbewustzijn.

In dit kader ben ik graag bereidt voor het geven van lezingen aan scholen, universiteiten en andere organisaties. Op regelmatige basis geef ik workshops op mijn lokatie in Haarlem. Houdt de agenda in de gaten. Het zou leuk zijn om je daar eens te mogen ontmoeten.

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Petra Visser

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.