Persoonlijke groei Ademtherapie

Adem is de sleutel naar ontspanning en vitaliteit
Noordwijk

Het ademproces gaat over het algemeen zonder dat je erover nadenkt, het komt en gaat in een natuurlijk en ontspannen ritme.
Er zijn situaties waar het ademen niet zo vanzelf gaat. Bijvoorbeeld, je bent druk bezig en jemerkt op dat je de adem vastzet of een spannende situatie zorgt ervoor dat je adem versnelt.
Ook een prachtige zonsondergang kan je letterlijk de adem benemen.

De adem ondersteunt je tijdens je leven, het begeleid je vanaf de eerste tot de laatste ademteug.
Langdurige spanning kan ervoor zorgen dat het ademen niet meer zo als vanzelfsprekend gaat en dat het uiteindelijk tot allerlei fysieke en mentale klachten kan zorgen.
Denk hierbij aan: moeite met concentreren en veel piekeren, slaapproblemen en vermoeidheid, maag- en darmklachten, kortom een algeheel gevoel van onrust. Dit kan zich bijvoorbeeld ontvouwen in een Burn-Out, depressieve en angstige gedachten of hart- en vaatziekten.

Ademtherapie kan je helpen het natuurlijke ademritme en zo je algehele welbevinden weer te hervinden. Tijdens een sessie van 1 uur, liggend of zittend, begeleid ik de adem met mijn handen zodat je van binnenuit de ademruimte gaat benutten. Op deze manier wordt de Prana (levensenergie) van binnenuit gestimuleerd om krachtiger te gaan stromen. Het is een subtiele manier om spanning los te weken en zo te herstellen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Yoga by Esther
Esther Augustinus

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.