Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Danscoaching
Leiden

Naast groepslessen bied ik individuele sessies danscoaching aan. 

Wat is danscoaching?

Een coach begeleid je bij het zoeken naar antwoorden op (levens)vragen. In een coachingsgesprek wordt een coachingsvraag geformuleerd en zal de coach je ondersteunen bij het behalen van je doel(en).

Bij een sessie danscoaching combineren we de kracht van het gesprek met de kracht van fysiek in beweging komen. Het verbale en non-verbale kunnen elkaar op die manier ondersteunen en/of versterken.

Iedere sessie start met een gesprek om de coachingsvraag helder te krijgen. Van daaruit starten we de fysieke warming up en volgt er een eerste verkenning van het thema in beweging. Beweging en dans worden afgewisseld met gesprekken.

Door de combinatie van gesprek, beweging en verdiepende gesprekken, word je je bewust(er) van de coachingsvraag, kan er inzicht en zicht op antwoorden ontstaan.

Je hebt GEEN danservaring nodig om op deze manier gecoacht te worden.

In mijn manier van werken staat het openen in beweging - beweging brengen in dat wat vast zit, het weer laten stromen -  centraal. Ik werk daarbij graag met de combinatie gesprek & dans omdat het één het ander versterkt en kan leiden tot werkelijke verandering van binnenuit en authentieke antwoorden op jouw coachingsvraag. 

Tijdsduur en prijs

Een sessie van 1,5 uur: € 70

Een traject van 3 sessies van 1,5 uur: € 190

De sessies vinden plaats in Leiden.

Open in Beweging
Corrie Drijver

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.