Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Coaching en training voor de hooggevoelige (HSP)
Sassenheim

Vraag jij je ook geregeld af of dit het nu is? Is dit is wat het leven voor jou in petto heeft? Als hooggevoelige (HSP) sta je open voor heel veel prikkels en ervaar je jouw binnenwereld als complex. Alsof dat nog niet genoeg is overspoelt de ‘buitenwereld’ je ook nog eens met informatie (zoals social media). Tel hier de druk van onze prestatiemaatschappij bij op en het is niet zo verwonderlijk dat je de wereld soms als een overweldigende plaats ervaart. Zeker als je niet helder hebt waar je voor staat. Dan val je voor alles. Kortom, zonder duidelijk kompas is het lastig koers zetten. Leven kan dan voelen als ‘overleven’. 

Ik weet wat het is om het gevoel te hebben jezelf helemaal kwijt te zijn. De een noemt het een burn-out of bore-out, de ander overspannen of gestrest. Welk naampje je het beestje geeft is mijns inziens niet zo relevant. Belangrijk is dat je antwoorden vindt op vragen als ‘Wie ben ik eigenlijk, waar sta ik voor, wat wakkert het vuur in mij aan….’ Ik heb dit pad bewandeld en weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat je tijdens jouw zoektocht wordt omringd door de juiste mensen. Ik ga graag met je mee op deze prachtige ontdekkingsreis. 

Als coach en trainer op het gebied van hooggevoeligheid (HSP) onderscheid mijn aanpak zich door een wetenschappelijke benadering gecombineerd met praktische lichaamsoefeningen. Deze lichaamsoefeningen helpen de hooggevoelige bij het leren doseren, begrenzen en het optimaliseren van de energiebalans.

Guus Zijlstra Coaching
Guus Zijlstra

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.