Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

Wil jij graag gezond ouder worden, je kan nooit vroeg genoeg beginnen!
Hillegom

Voeding heeft een enorme invloed op ons welzijn. Het voedsel dat je eet kan het verschil maken tussen afvallen en aankomen, energie krijgen of juist inleveren, gezond en vitaal ouder worden of met veel medicijnen ouder worden.  Vitaal zijn, lekker in je vel zitten en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen bezighoudt. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. Door het grote aanbod van voedingsmiddelen in de winkel wordt het er ook niet makkelijker op. Veel mensen verliezen daardoor de grip op hun gezondheid waardoor er klachten kunnen ontstaan. Terwijl dit eigenlijk niet hoeft.

Met een beetje meer kennis over echt gezonde voeding kun je zoveel ellende voorkomen. Als je gewicht wilt verliezen hoef je geen ingewikkeld dieet te volgen. Dieetproducten zijn vaak duur en na beëindiging van het dieet is de kans groot dat jouw moeizaam verloren kilo’s weer even snel terugkomen.

Mijn werkwijze is erop gericht om je bewust te maken van jouw eetgewoontes en je te steunen bij een duurzaam veranderingsproces toegespitst op jouw lijf en jouw situatie. Als voedingsdeskundige en longevity coach help ik je om de juiste keuzes te maken voor gezond voedsel.

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid en een nog groter verlangen om zoveel mogelijk mensen, jong en oud hierover te informeren. Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

voedingsdeskundige en leefstijl coach
Esma Mejdoubi

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.