Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie
Lisse

Werken met mensen en hun gezondheid is mijn passie en mijn uitdaging.  Als Epigenetisch Orthomoleculair Therapeut voel ik me soms net een detective die op zoek gaat naar de dader van de gepleegde misdaad. 

Orthomoleculaire therapie bestaat uit het onderzoeken naar tekorten in voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn een belangrijk onderdeel van onze stofwisseling.  Ons lichaam kan deze stoffen niet zelf aanmaken, maar we kunnen niet zonder.

Wanneer er klachten zijn in je gezondheid, kan het zijn dat dit veroorzaakt wordt door een tekort aan een bepaalde voedingsstof. Indien er een tekort is van een bepaalde stof zal dit moeten worden aangevuld. Aan mij de taak om uit te zoeken waar het proces vastloopt en welke voedingsstof nodig is om de boel weer optimaal te laten draaien. 

Dit kan door worden bereikt door het eten van de juiste voeding, waarvoor ik voedingsadviezen geef. Soms is het juiste voedingssuplement de sleutel  naar een gezonder en vitaler leven. 

Wil jij weten of je niets te kort komt? Kamp jij met bepaalde klachten als altijd moe, vaak hoofdpijn, opgeblazen buik, harde ontlasting, of juist zachte ontlasting? Bel me gerust om te vragen of orthomoleculaire therapie iets is waarmee jij geholpen kunt worden.

Biopathie
Christa Schipper

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.