Welzijn Yoga

YogAlign; de yoga die je houding verbetert.
Hillegom

Kom kennismaken met YogAlign; je lichaam zal je dankbaar zijn!

YogAlign is een 'alles-in-een' pakket: krachttraining, houding- en ademtherapie, massage en ontspanning. Yoga is aangepast zodat...
... je houding verbetert van binnen uit
... alle ademhalingsspieren getraind worden
... spieren, pezen en banden veilig zijn 

YogAlign werkt van binnen uit met behulp van een speciale ademhalingstechniek en oefeningen voor de spieren diep in je kern. Deze spieren zijn vaak te slap en te kort omdat we zoveel op stoelen zitten. Als deze spieren weer langer en sterker worden, kunnen ze hun taken (rechtop staan en lopen) weer gaan vervullen. Deze taken zijn vaak overgenomen door spieren aan de buitenzijde van je lichaam, waardoor die overbelast zijn en pijnlijk kunnen aanvoelen.

Traditionele yoga houdingen nodigen een beetje uit om te gaan hangen in je gewrichten zoals de wervelkolom, het SI gewricht, heupen en schouders. De gewrichtsbanden worden zo te veel uitgerekt waardoor de gewrichten instabieler worden. Het lijkt dan alsof je lekker lenig wordt, maar dat komt dan deels uit de pezen die de boel juist bij elkaar moeten houden. Als je veel aan yoga doet, kan al dat rekken op termijn tot klachten gaan leiden.

YogAlign is ontwikkeld door Michaelle Edwardst om de klachten, voortkomend uit onze zittende levensstijl en het hangen in de gewrichten, te vookomen of genezen. Ben je benieuwd wat YogAlign voor jouw lichaam kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een proefles.

Naast dit fysieke aspect van de les is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning en inzicht.

LilaCenter
Ruby Halfschepel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.