Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Kindercoach, Hoogbegaafdheidsspecialist & hooggevoeligheid
Lisse

Bureau Geluk(t) is opgericht door Maud de Zwart om haar passie voor kinderen die iets extra's nodig hebben, vorm te kunnen geven! Door net even anders te kijken en denken, worden kinderen nèt even anders gezien en geholpen.

Kindercoaching (met als specialisatie hoogbegaafdheid & hooggevoeligheid)

Soms heeft een kind een extra zetje in de rug nodig en is de jeugdhulpverlening een te grote stap. Laagdrempelige oplossingsgerichte coaching is dan een fijn alternatief. Het zijn vaak kortdurende trajecten en het wordt uiteraard per kind afgestemd op de hulpvraag. 

Bij hoogbegaafdheid zie je vaak kenmerken van faalangst, perfectionisme, hooggevoeligheid, boosheid, onzekerheid, overprikkeld zijn en een minder positief zelfbeeld. Door coaching (bijv. met psycho-educatie bij vastgestelde hoogbegaafdheid), leert een kind zichzelf beter kennen en omgaan met bepaalde gevoelens en/of gedrag. Ook speelt de schoolomgeving een grote rol in het leven van een kind. Met mijn jarenlange ervaring op scholen, weet ik hoe dit goed begeleid kan worden. Door het aanpassen van de leeromgeving of de benadering van een kind, kan er al een groot verschil gemaakt worden. 

Leercoaching

Bureau Geluk(t) biedt ondersteuning bij het leren maar kan ook ondersteunen bij de zoektocht die je als ouder (met school) mogelijk al jaren ervaart. Een diagnostisch onderzoek om het leerniveau te bepalen, hiaten bijwerken of advies hoe de school om kan gaan met jouw kind? Beiden zijn mogelijk en bieden jouw kind weer uitzicht op onderwijs op niveau hetgeen er vaak voor zorgt dat jouw kind weer wat lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten. 

 

Bureau Geluk(t)
Maud de Zwart - Goedemans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.