Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

Vanuit ontspanning naar zelfreflectie
Voorhout

Voetreflexzonetherapie

Alle delen van het lichaam, zoals de huid, spieren, organen, botten en zenuwen hebben een reflexzone in de voet. De voet weerspiegelt dus het hele lichaam. Door massage van deze reflexzones kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. Wanneer de blokkades zijn opgeheven of opgelost is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Ik genees dus niet; ik help je slechts om jezelf te genezen.

Ik ga er vanuit dat ik de mens als geheel behandel en niet alleen dat gedeelte van de voet waar zich de pijn of klacht bevindt. Vandaar dat ik je ook vragen kan stellen, waarvan je misschien denkt, dat heeft niets met mijn klacht te maken.

Tijdens de eerste behandeling wordt er altijd een overzicht gemaakt. Dit is om een eerste indruk te krijgen waar de harmonie verstoord is en waar de volgende keer extra aandacht aan gegeven kan worden.

Wat er ook gebeurd, tijdens en na de behandeling, alles is goed, want dat wil zeggen dat er iets in gang is gezet, ieder mens verschilt, dus reageert een ieder ook anders. Laat mij weten wat er gebeurt tijdens de behandeling (meestal merk ik het wel) en vertel mij bii een volgend keer hoe de tussenliggende periode is verlopen. Dat helpt je weer om verder te komen.

ReFlax
Ruud Warmerdam

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.