Welzijn Massage

Massagetherapie, vanuit ontspanning naar zelfreflectie
Voorhout

 Sinds 1997 ben ik masseur en altijd op zoek naar manieren om mensen met lichamelijke klachten nog beter te kunnen helpen. Na de opleiding sportmassage merkte ik dat masseren alleen, vaak niet altijd de klachten wegnam.

Samenwerken vanuit vertrouwen
In alles wat ik doe richt ik me op het in balans brengen van lichaam en geest. Dat kan ik niet alleen. Daar heb ik jouw medewerking en vertrouwen voor nodig. En je ‘durf’ om je kwetsbaar op te stellen. De massages zijn een uitnodiging om ook zelf te voelen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.
Mijn kwetsbaarheid
Ik heb een pittige handicap. Rond mijn twintigste hoorde ik dat ik geleidelijk blind zou worden. Langzaam valt er een zintuig weg. Dit betekent steeds zoeken naar acceptatie en nieuwe mogelijkheden. Dit gaat gepaard met weerstand en opluchting als een nieuw pad is gevonden. Uit ervaring weet ik wat dit lichamelijk met je kan doen.
Kanaliseer de oorzaak
Lichaam en geest zijn communicerende vaten die elkaar sterk beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Dit maakt dat klachten zelden op zichzelf staan en een duurzame oplossing start bij het kanaliseren van de oorzaak.
Eén probleem kan talloze oorzaken hebben. Daarom stelt Reflax gedurende de behandeling vragen en stimuleren we het zélf vinden van antwoorden. Dit maakt je optimaal bewust en ontvankelijk voor structurele verandering. Overtuig jezelf.

ReFlax
Ruud Warmerdam

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.