Persoonlijke groei Opleiding en Training

Maak het verschil! Creeer Leiderschap in Jezelf en Anderen
Noordwijk aan Zee

Energia Positiva Nederland is een organisatie in transformationele trainingen en opleidingen die mensen ondersteunt bij het ontwikkelen van hun power, passie en purpose.

Wij zijn in 2016 begonnen met het doel om door middel van onze trainingen mensen in de Bollenstreek en daarbuiten uitzonderlijke resultaten te helpen verwezenlijken. De traiiningen zijn vernieuwend en zijn zo ontworpen dat deelnemers een positieve impuls krijgen en blijvende resultaten boeken. Onze theorie komt vanuit de psychologie, emotionele intelligentie, taalwetenschappen, neurowetenschappen, sociologie en organisatie ontwikkeling en richt zich op het creeren van transformaties in individuen en teams. 

We richten ons op mensen die willen groeien en weten dat zij hun volle potentie nog niet hebben bereikt. We richten ons op het onderwijs omdat emotionele intelligentie bij kinderen een enorme positieive impact heeft op hun verdere groei en ontwikkeling. We zorgen voor duurzame inzetbaarheid van mensen en creeren verbinding binnen teams. 

Voor meer informatie stuurt u een email naar infoenergiapositivanederland. 

Wij maken het verschil! 

Energia Positiva
Anne Ageeth Slegtenhorst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.